Бирена култура, а не халтура
Ale House – Пловдив не е просто бирария или пивница. Това е известно на всички кулинарни естети в града. За нас бирената култура е издигната в култ и не бихме могли да говорим за кехлибарената течност като за „гробокопач на интелигенцията“ по модел на тези, които се опитват да принизят и опошлят това питие. Шегуваме се, че сме дом на пивото, защото при нас всеки гост е като у дома си :-)

Защо дом? За разлика от другите заведения, нашата концепция е само по необходимост да се вмесваме в преживяването на клиента. Прави ли ви впечатление колко е досадно, когато персоналът непрестанно се бави в донасянето на следващото питие, а приказката на масата върви сладко и има нужда от поливане с наздравици. А непрестанните питания на сервитьорите: „Да ви донеса още едно?“. При нас клиентът решава кога и колко. Как? На всяка маса сме инсталирали по един кран, от който тече не вода, а ЖИВО и то пиво :-) Питиетата са ваша грижа, а ние бдим внимателно отстрани при всеки ваш жест на желание да поръчате мезето към питието.
Някой наши клиенти ни определят като „бирен музей“. Приемаме го като комплимент, който мислим, че дължим на уникалната пивопреносна система в заведението и на огромните медни съдове за доферментация, към които е вързана системата.

Съществената разлика от музея е, че при нас експонатите се дегустират, консумират и докосват безчет пъти :-) Имаме и други догадки за това определение, а те са базирани по-скоро на съществената ни бирена листа от над 15 вида международни бири, която не бихте могли да намерите в търговската мрежа. Ние сме естети все пак и изБИРАме само най-доброто за вашето пивно събитие.

А ако питате за мезето към питието, нямайте съмнение, че сме се погрижили да е на същото класно ниво. Нашият шеф готвач – Васил Дринов – е истински кулинарен познавач. В града го хвалят не само клиентите, но и колегите му за майсторските специалитети с телешко. Но той ни е спретнал толкова многообразен и густозен кулинарен справочник (меню), на който може да завиди и световната класика.

Усещаме, че вече повдигнахте вежди и питате за цената?! Сметките в Ale House Пловдив са приятна изненада. Важно е да споменем, че предлагаме нещо достъпно, но и нещо гурме, за да се чувствате най-добре. Не е халтура, а чиста бирена култура.

Уверете се сами!
Какво ново при нас
Получавай новините и менюто
Възползвайте се от възможността да получавате новини и нашето обедно меню на вашият e-mail адрес.

За да прекратите абонамента, моля въведете вашият e-mail адрес и натиснете тук.
AleHouse.bg © 2021
Created by
Seven Interactions