Барбекю Big Green Egg в Дома на Бирата
Знаете, че в Ale House Пловдив, винаги сме били по иновациите, които внасят густозно разнообразие към биреното изживяване. Верно, че ЖИВОто си е хранително и не спира да тече, но мезето си е мезе.

И така правейки новата лятна градина, решихме да ви изненадаме приятно с Big Green Egg. Бързаме да ви уверим, че това не е нито праисторическо, нито футуристично извънземно гърне за мезе, а е магическо барбекю.

В какво се състои магията? За разлика от другите барбекюта, които се нагорещяват до степен, че почват да пушат и да задимяват наоколо, когато работят, това е умно устроено. То диша и помага на хараната да остане вкусна и сочна, въпреки високите темеператури, който се развиват отвътре. А речете ли да отворите капака, изпуска пара нежно през един единствен отвор, без да ви облива с димна струя щом махнете капака. Така нито майсторът на скарата мирише на мезето, нито гостите наоколо са опушени от неговото чародейство. Нагорещява се за по-малко от 8 минути и прави мезето деликатно, крехко и със замах. Няма да ви убеждаваме, че резултатът е великолепен, защото ценителите на скарата могат да се досетят и сами, че това е преживяване без аналог.

Студено пиво ти вземи и към него не се чуди – вкусна, сочна скара забоди сега само в лятната градина на Ale House Пловдив. Очакваме ви вечер и през уикендите за густозно преживвяване. 
Какво ново при нас
Получавай новините и менюто
Възползвайте се от възможността да получавате новини и нашето обедно меню на вашият e-mail адрес.

За да прекратите абонамента, моля въведете вашият e-mail адрес и натиснете тук.
AleHouse.bg © 2021
Created by
Seven Interactions